Vi tar deg med til verdens vakreste hager!

Vi er spesialister på hage- og kulturreiser til spennende destinasjoner over hele verden.

Helt siden 1995 har Linnea Reiser arrangert grønne kulturreiser. Vi har spisskompetanse på skreddersydde spennende og innholdsrike gruppereiser over hele verden hele året.
Variasjon og kvalitet er sentralt og i fokus.

Previous slide
Next slide
Hagekjælighet

Vakre kultiverte hager, men også storslått natur, er noe både vi selv og de som reiser med oss setter pris på!

Kvalitet

Linnea Reiser er som et tre som har slått ordentlig rot: Nesten 30 års erfaring har gitt oss et bredt kontaktnett og kjennskap til de beste hagene og stedene!

Våre kunder

De som reiser med oss er primært aktive voksne mellom 30 og 80 år. Alle har kanskje ikke hage selv, men kjærligheten til det som spirer og gror er gjerne noe vi har til felles.

Hagehistorier

Hagene vi besøker, menneskene du møter, hotellene hvor vi overnatter og stedene der vi drikker te og kaffe, er håndplukket for å gi deg minner for livet.

UNIKE OPPLEVELSER

Hva gjør en reise til en Linnea-reise?

Vi reiser i mindre grupper og besøker spesielt utvalgte steder. Vi stresser ikke fra severdighet til severdighet, men tar oss tid til å dufte på blomstene, høre fuglene kvitre, beundre sommerfuglene og la humla suse i verdens vakreste hager! Dette kombineres med hyggelige matstopp og overnatting i særdeles vakre miljøer.

vi kan også tilby

Skreddersydd reise

Vi har muligheten til å tilpasse private gruppereiser for grupper fra 15 personer og oppover. Vi blir enige om et budsjett og hva reisen skal inneholde. Vi bruker så vår unike kunnskap og store kontaktnettverk for å skreddersy den beste reisen for gruppen. Du kan selv avgjøre hvor delaktig du vil være med i utformingen av reisen og detaljene. 

Vi har muligheten til å lage en egen webside for presentasjon av reisen, som er privat for gruppen. (som også kan beskyttes med passord) Vi kan ta hånd om registrering av bestillinger og fakturering – eller gi deg ferdig reisespesifikasjon om du ønsker å presentere reisen og fakturere reisefølget selv.

Vi tar hånd om bestillinger, bekreftelser og betalinger til flyselskap, hoteller og andre tjenester – slik at du kun trenger å forholde deg til oss. 

Linnea Reiser er spesialister på hagereiser, men vi kan også tilpasse reiser til å fokusere på: «mat og vin», «slott og herregård» , «kunst og kultur»

Din trygghet som kunde

Du er trygg når du velger Linnea Reiser

Linnea Reiser er medlem av Reisegarantifondet. Formålet med fondet er å sikre at forbrukere som har kjøpt en pakketur av fondets medlemmer ikke skal lide økonomisk tap og/eller bli strandet på reisemålet hvis firmaet som har solgt pakketuren går konkurs.
Det betyr at foretaket/selskapet skal stille reisegaranti og betale årsgebyr til både Reisegarantifondet og Klagenemnda for pakkereiser.

Linnea Reiser håndterer dine personopplysninger på en sikker måte. Vi selger ikke navn eller kontaktopplysninger til andre parter for reklame eller andre tjenester. Kun det aller nødvendigste deles med f.eks hotell, restaurant og flyselskap. – slik som ditt navn og evt. diettkrav.    

Vi bruker anerkjente økonomisystemer og våre banktjenester blir håndtert av norske banker. 

Kontakt oss

Hageriet AS – org.nr: 914 836 97

Søndre Sætrevei 16a. 3475 Sætre.

post@hageriet.no

92445563